Gentle-new-star.jouwweb.nl
Home » Nieuws

16 februari 2015 spannende dag vandaag een echo laten maken van Nova. YES YES ze is drachtig. De voorbereidingen kunnen beginnen. We kijken er naaruit.

 

16 januari 2015

Nova is gedekt. Als alles goed gaat krijgen we rond 20 maart pups.

 

3 januari 2015 Allereerst wil ik iedereen veel geluk, liefde en gezondheid wensen in 2015. We zijn goed begonnen want na maanden uitkijken is Nova gisteren 2 januari loops geworden. Eindelijk en hopelijk krijgen we in het vroege voorjaar pups van Nova en Finley.

 

 6 September 2014 Nova heeft vandaag in Heerle haar B diploma gehaald.

 

 

6 augustus 2014 Vandaag bericht gekregen van de begeleidingscommissie dat het voorgenomen fokplan is goedgekeurd. Dus begin 2015 verwachten wij een nestje van Nova ( Smooth operators Brand new day Nova) en Finley ( Duke's of Pirepride Night Promise)

 

2 juli 2014 In het najaar willen we met Nova een nestje fokken. Zodra ik bericht van de begeleidingscommissie heb dat het is goedgekeurd dan maak ik bekend welke reu ik heb gekozen. Het is een mooie en lieve reu met goede werkeigenschappen en op show doet hij het ook heel goed.

 

28 juni 2014  Shelley heeft met Nova meegedaan op de clubmatch van hondenschool Rinus   Biemans in Dongen en daar heeft ze een B diploma gehaald met maar liefst 78 punten. En einigde dus op de EERSTE PLAATS. Ook Puck haalde haar B diploma en daar was ik verrast door want ze wilde al een paar weken niet echt vooruit lopen. IK zeg een geslaagde dag. 

 

 

 

 

20 april 2014 Tentoonstelling in Goes met beide dames en beide hebben een ZG gehaald, Shelley mocht met Nova bij het bordje van de 3de plaats gaan staan. Super gedaan meiden.  Ben er dan ook super blij mee want we hadden op beide dames nog een ZG of U nodig om in de toekomst misschien een nestje te fokken. Ook Elmo ( broer van Puck) was er en samen met Frida heeft hij ook een ZG gekregen. Super gefeliciteerd nogmaals.

 

 

 

5 april 2014 Vandaag voor het eerst een WT gelopen bij de GRCN in Dongen. Was een leuke en leerzame dag. Shelley liep met Nova en had een certificaat met 68 punten. Ik zelf liep met Puck en we hadden 64 punten. Paar pittige proefjes voor een C hondje maar nu hebben we een idee hoe het er aan toe gaat en gelijk waar we aan moeten werken. Al met al genoten van een gezellige dag.

 

30 maart 2014  Vandaag hadden we nestdag van beide dames. Met een mooie beoordeling en goede nestkeuring. Zijn we dan ook erg trots dat we zulke leuke, lieve en mooie hondjes hebben met een goede neus en super fijn karakter. Allemaal vrolijke hondjes en erg sociaal naar mens en dier. Uit het nest van Nova was vader en 1 hondje afwezig, zo kon het nest toch goed bekeken worden om een mooi beeld weer te geven van de nakomelingen van Silke en Gwindo. Van Puck haar nest waren al de hondjes aanwezig op papa Jock na dan. Helaas is hij overleden want dan was het plaatje helemaal kompleet geweest. Super leuke honden en er zat zelfs een Jock Junior tussen en hij luisterd naar de naam Floyd. Was even slikken om de gelijkenis te zien maar hij leeft voort in de nakomelingen. Iedereen super bedankt voor de aanwezigheid dat jullie allemaal de moeite hebben genomen om te komen. NOGMAALS BEDANKT

Nestdag Nova 30 maart 2014

 

 

Nestdag Puck 30 maart 2014

 

 

 

 

7 maart 2014         Goedkeuring van Raad van Beheer van de kennelnaam.

Maak een Gratis Website met JouwWeb