Gentle-new-star.jouwweb.nl
Home » Nova's nest geboren

15 april 2015 Vandaag was het mooi weer. Mooie gelegenheid om de pups eens even biten te zetten. Ze vonden het heel spannend.

11 April 2015. Vandaag kregen de pups voor het eerst pap. Ze vonden het heerlijk maar wat een knoei boel was het. We hebben ze na afloop met washandjes moeten wassen. Later op de dag nog eens allemaal bij elkaar. Maar moe en voldaan zijn ze inslaap gevallen met meneer de beer. hihi

9 April 2015, gisteren waren de pups 3 weken oud. Wat gaat het snel, qua ontwikkeling maar ook groeien ze als kool. Paars is gisteren de 2 kilo gepasseerd. Tevens hebben ze gisteren de woonkamer even verkend, gelijk ging iedereen plassen en poepen en zelfs 2 doken onder de stoel. Maar ook gaan ze meer spelen en worden verwend. Gisteren kregen ze een speelbal van Eva ( nogmaals bedankt) zoals te zien is spelen ze ermee. Niet alleen de pups ook wij worden verwend zo kregen we een groot paasei, gisteren bloemen, Nova en Puck worden ook niet vergeten en kregen een grote kluif. Nogmaals iedereen dank je wel namens mijzelf en mijn gezin, de pups en Nova en Puck.

Bovendien hebben ze ontdekt dat ze kunnen ontsnappen over het raampje dus moet er een hogere ingezet worden, de boefjes maar we genieten enorm van ze.

31 maart 2015. De eerste oogjes zijn zichtbaar en de eerste stapjes gezet. Heb nu kranten neer gelegd en de eerste hebben al een plasje gedaan ( noem het toeval) het gaat de goede kant op. Nu de nachten nog hihi

25 maart 2015. De pups zijn vandaag al weer 1 week oud. Ze doen het heel goed en hebben inmiddels allemaal hun geboortegewicht verdubbeld ( sommige zelfs nog meer hihi) inmiddels hebben de pups het bandje om en hard roze is paars geworden. Ook een paar foto's van Nova die ook wel eens in het puppy mandje wilde liggen. Gekke meid het is een echte flat. HAHA

21 maart 2015

21 maart 2015 Het gaat goed met de pups, slapen (nog) veel en eten heel goed. Alle zitten al boven de 500 gram op oranje na die weegt nu 490 gram.

Op 18 maart 2015 is het eerste nestje wat ik fok geboren. Moeder Nova blijkt een super moeder te zijn. Een mooi nestje van 3 teefjes (.donker roze ( word paars als de bandjes passen) , licht roze, oranje) en 3 reutjes. ( blauw, groen, geel)  We gaan er van genieten. De zwaarste woog bij geboorte 450 gram en de lichtste 290 gram.

 

 

 

 

 

 

 

Maandag 16 februari 2015. Vandaag een echo gemaakt bij Nova en ze is drachtig. Nu afwachten hoeveel pups eruit komen over een paar weken. De voorbereidingen kunnen beginnen.

We kijken er naaruit.

 

.

 

 

 Vrijdag 16 januari 2015. Eerst bloedprikken en toen gelijk door naar de reu Finley. Onderweg in de auto kregen we de uitslag van het bloed en nu was het ineens 14,2 whauw dat was enorm gestegen. Dus vanmiddag is Nova GEDEKT. Hopelijk krijgen we rond 20 maart puppy's dus dat word spannend. Over 4 weken word er een echo gemaakt en hopelijk zien we dan een mooi aantal pups. Duimen dus.

Donderdag 15 januari was de waarde 8,6.

Dinsdag 13 januari was het 2,6

Zaterdag 10 januari 0,45

Dinsdag 6 januari 0,34

 

 

 

Eindelijk is Nova loops geworden dus binnenkort heeft ze een date met Finley. Hopelijk hebben we in het vroege voorjaar pups.

Toekomstig nest

 

Finley 

 

 

 

 

Ze beginnen elkaar al leuk te vinden!

 

Stamboom Nova

 

Stamboom Finley

 

Hieronder enkele foto's van Finley de toekomstige papa

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb